ANKARA (08.04.2026) – Sincan ilçesi, dün gece saat 22.30 sıralarında yankılanan silah sesleriyle sarsıldı. Edinilen bilgilere göre, emekli Uzman Çavuş R.B., evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi ve iki kızıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren emekli asker, beylik tabancasıyla dehşet saçtı.
Kurşun Yağdırdı, Sonra İntihar Etti
Gözü dönen baba R.B., eşi D.B. ile kızları I.N.B. ve S.B.’ye kurşun yağdırdı. Eşi ve kızlarının kanlar içinde yere yığılmasının ardından R.B., aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve "112 Acil Sağlık" ekibi sevk edildi.
Acı Bilanço: 3 Can Kaybı, 1 Ağır Yaralı
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde; baba R.B., anne D.B. ve kızları I.N.B.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen diğer kız S.B. ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna gönderildi.
Okur Yorumları
Editör onayından geçen yorumlar görünür. Yapıcı katkılar öne çıkar.
Yorum bırakın